Όροι Χρήσης

Η εταιρεία Call me Sugar θεωρεί υποχρέωσή της ο πελάτης να είναι ενημερωμένος, διασφαλισμένος και να νιώθει ασφάλεια στη διάρκεια των ηλεκτρονικών του αγορών. Για αυτούς τους λόγους ενημερώνουμε τους πελάτες μας για τους ακόλουθους όρους χρήσης:

Γενικά

Ο χρήστης του παρόντος διαδικτυακού καταστήματος αναγνωρίζει ότι έχει διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει πλήρως με τους όρους χρήσης αυτού και η περαιτέρω χρήση του συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη εκ μέρους του αποδοχή αυτών.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η τήρηση του απορρήτου και της προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι αυτονόητη για μας. Επιπλέον, οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πιο συγκεκριμένα, προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή θα ζητηθεί από το χρήστη η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών του στοιχείων. Η χρήση αυτών των δεδομένων γίνεται τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται γι αυτόν καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριώσει την ύπαρξη λάθους.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Τα στοιχεία που χρειάζονται για την πληρωμή (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας, λογαριασμός PayPal), γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα/τραπεζικό ίδρυμα και ΔΕΝ εμφανίζονται ή κρατούνται στη βάση δεδομένων μας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.callmesugar.gr συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μετάδοση, μεταποίηση, μεταπώληση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο και η παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.

Σε κάθε περίπτωση η μεταβίβαση ή  η εκχώρηση άδειας ή η δικαιώματος χρήσης της  επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της  εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Διαδικασία Παραγγελίας

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχει ο χρήστης που έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας  και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης. Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Ο χρήστης με την ολοκλήρωση της παραγγελίας δηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης.

Δικαιώματα Καταναλωτή

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούται να αναφέρει το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής οφείλεται σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Σημείωση: Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται επιστροφές σε μαγιό, κολάν, κορμάκια, καλσόν και σκουλαρίκια.

Ο χρήστης υποχρεούται να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλαμβάνει χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλει  να συμπεριλάβει το νόμιμο παραστατικό που έλαβε (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο).  Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν ελέγχου τους προϊόντος και έγκριση της εταιρείας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα γίνει η παραλαβή των προϊόντων που επιστράφηκαν.

Ο χρήστης δύναται να ακυρώσει την παραγγελία του πριν την αποστολή του δέματος. Για ακυρώσεις ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] είτε τηλεφωνικά στο 6970427318 (Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων).

Η εταιρεία δεν δύναται να παρέχει το δικαίωμα αντικατάστασης. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στην εταιρεία και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία.

Προϊόντα

Όλες οι τιμές που αναφέρονται για τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής, τα οποία υπολογίζονται πριν στο βήμα πριν την ολοκλήρωση παραγγελίας.

Αλλαγή Όρων Χρήσης

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών, πλην της δημοσιεύσεώς τους στον οικείο τόπο της ιστοσελίδας της.

Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει παραγγελίες που έχουν ήδη υποβληθεί και όρους που αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του ισχύοντος ευρωπαϊκού και ελληνικού δίκαιου.