Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές γίνονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις γίνονται εντός 2-4 ημερών με μια από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών ACS Courier ή ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα, τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Το κόστος αποστολής είναι €3,00 για παραγγελίες κάτω των €25,00 και επιπλέον €2,00 εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Για παραγγελίες άνω των €25,00 τα έξοδα αποστολής παρέχονται δωρεάν!

Τo κατάστημα Call Me Sugar δύναται να αλλάξει τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας σε περίπτωση που η διεύθυνση που δηλώσατε θεωρείται δυσπρόσιτη περιοχή. Σε αυτή την περίπτωση η αποστολή γίνεται με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα) ή αν επιθυμείτε παράδοση στο χώρο σας από την ACS, γίνεται με επιπλέον χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Για αποστολές στην Κύπρο και γενικότερα εκτός Ελλάδας επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] είτε τηλεφωνικά στο 6970427318 (Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων).

Τρόποι πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το Call Me Sugar σας προσφέρει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Πληρωμή με αντικαταβολή

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier κατά την παράδοσή της, στον χώρο σας. Κατά την παραλαβή των προϊόντων θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο courier το ποσό (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής) σε μετρητά.

2. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού στην Alpha Bank (Αρ. Λογ: 857002002010422, ΙΒΑΝ: GR09 0140 8570 8570 0200 2010 422). Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η παραγγελία. Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρώνεται.

3. Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και ασφαλής καθώς ανακατευθύνεστε στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς το site του Call Me Sugar να έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών του λογαριασμού σας.

4. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Call Me Sugar συνεργάζεται με την τράπεζα Alpha Βank για την υπηρεσία πληρωμής, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Συμπεριλαμβάνεται η χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners. Η πληρωμή με κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας, καθώς για την πληρωμή της παραγγελίας σας ανακατευθύνεστε αυτομάτως σε ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας χωρίς να έρχονται σε επαφή τα στοιχεία και δεδομένα της κάρτας με το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς στην τράπεζα με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης και πάντα μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών της τράπεζας.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank, η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Επιστροφές

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούται να αναφέρει το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής οφείλεται σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Σημείωση: Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται επιστροφές σε μαγιό, κολάν, κορμάκια, καλσόν και σκουλαρίκια.

Ο χρήστης υποχρεούται να αποστείλει το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλαμβάνει χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλει να συμπεριλάβει το νόμιμο παραστατικό που έλαβε (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο). Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν ελέγχου τους προϊόντος και έγκριση της εταιρείας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα γίνει η παραλαβή των προϊόντων που επιστράφηκαν.

Ο χρήστης δύναται να ακυρώσει την παραγγελία του πριν την αποστολή του δέματος. Για ακυρώσεις ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] είτε τηλεφωνικά στο 6970427318 (Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων).

Η εταιρεία δεν δύναται να παρέχει το δικαίωμα αντικατάστασης. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στην εταιρεία και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία.

Ανακάλυψε το στυλ που σου ταιριάζει

Θέλω να κάνω αγορές!

Newsletter

Νέα προϊόντα & εκπτώσεις από το Call Me Sugar

Facebook

Έλα στην παρέα μας!

Twitter

Ακολούθησέ μας στο Twitter!

Instagram

Βρες μας στο Instagram!